Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα



Στην υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που ανοίγει τον δρόμο για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ προχώρησε την Τρίτη 7 Ιουνίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Με την έκδοση του διατάγματος ο ΠΑΟΚ θα εκκινήσει τις διαδικασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας, η οποία εκτιμάται ότι θα κοστίσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Ο Σταύρος Καλαφάτης για το νέο γήπεδο
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, όταν έγινε γνωστή η είδηση για την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά τη Νέα Τούμπα. «Πλέον απομένει η – τυπική – δημοσίευση στο ΦΕΚ για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή σε όλη την περιοχή, αλλά και τη Θεσσαλονίκη» σημείωσε σχετικά ο ΥΜΑΘ.

Iκανοποίηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα
Με ικανοποίηση πληροφορήθηκε την εξέλιξη της υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος διατηρούσε ανοιχτή επικοινωνία με την Αθήνα για το θέμα αυτό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζέρβας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι από τη μια πλευρά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει, όπως και όλες οι ομάδες της πόλης, και από την άλλη τα έργα αυτά -όπως το γήπεδο της Τούμπας- δεν είναι μόνο αθλητικής υποδομής αλλά έργα ανάπτυξης που πηγαίνουν μπροστά ολόκληρη την πόλη.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.