Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ωδείο Δήμου Έδεσσας: Θερινό Μουσικό & Καλλιτεχνικό ΕργαστήριοΤο καλλιτεχνικό καλοκαίρι στο Ωδείο Δήμου Έδεσσας “Ω.Δ.Ές” είναι μια πρωτότυπη προσέγγιση μουσικής και τεχνών. Ένα σχολείο τεχνών καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουλίου, πέντε ημέρες εβδομαδιαίως. 
Κάθε ηλικία άνω των 5, έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει τα μουσικά όργανα, να τραγουδήσει σε φωνητικά σύνολα και να μυηθεί στις παραστατικές τέχνες. Θεατρικό παιχνίδι και θεατρική αγωγή, χορευτικά γκρουπ και μουσικό θέατρο ολοκληρώνουν το θερινό εργαστήρι. Με τρεις έως πέντε ώρες απασχόλησης και χωρίς θεωρητικές υποχρεώσεις εκτός εργαστηρίου, καλεσμένοι είναι όλοι, καλλιτέχνες αλλά και υποψήφιοι. 

ΧΩΡΟΙ 
Αίθουσες χωρίς θρανία: το "S.MA.C" δε θυμίζει σε τίποτα το σχολείο. Οι αίθουσες του ωδείου μας διαμορφώνονται ειδικά ώστε να δώσουν χώρο στην ελευθερία της έκφρασης και τη δημιουργία. Στη φύση: τέχνες και φύση μοιράζονται τον ίδιο καμβά. Πολλές από τις δράσεις του "S.MA.C", διεξάγονται σε εξωτερικούς χώρους ενσωματώνοντας το στοιχείο της φύσης στην παρατήρηση του καλλιτέχνη. 

Παρθεναγωγείο: ένας χώρος που άγει το αποτέλεσμα όλων των τεχνών και που όλοι οι καλλιτέχνες του "S.MA.C", μικροί και μεγάλοι, εξοικειώνονται με τις πρόβες, τις παραστάσεις και τα δρώμενα. Ένα "καλλιτεχνικό πανεπιστημιακό αμφιθέατρο" για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. 
Το καλλιτεχνικό εργαστήρι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε με την υπογραφή του "Ω.Δ.Ες", απευθύνεται σε όσους αναζητούν την καλλιτεχνική τους κλίση και αποζητούν την “αγωγή της ψυχής”. 
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά 
Πληροφορίες Εγγραφές 2381023101

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.