Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποντίκια στο κτίριο του Πρωτοδικείου Έδεσσας! (φωτο)



Δεν πρόκειται για κατάσταση ή εικόνα από κάποια τριτοκοσμική χώρα... 
Είναι η σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί εν έτη 2022 σε ελληνικό δημόσιο κτίριο και μάλιστα σε κτίριο όπου γίνεται απονομή Δικαιοσύνης!
Ο λόγος για τις ιδιαίτερα άσχημες συνθήκες υγιεινής που επικράτησαν στο κτίριο του Πρωτοδικείου Έδεσσας την προηγούμενη εβδομάδα καθώς σε κάποιο γραφείο έκαναν την εμφάνισή τους... ποντίκια!

Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τα ποντίκια εμφανίστηκαν σε γραφείο του δικαστικού κτιρίου και εντοπίστηκαν φαγωμένα καλώδια, φάκελοι, ενώ έλλειπαν και κάποια κομμάτια από πόρτα.

Τις ημέρες που ακολούθησαν, εξειδικευμένα συνεργεία πραγματοποίησαν απεντόμωση – μυοκτονία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. 
Υπενθυμίζουμε ότι, όπως  έχουμε γράψει πολλές φορές, οι συνθήκες που επικρατούν στο Πρωτοδικείο Έδεσσας είναι άθλιες και το δικαστικό κτίριο είναι εντελώς ακατάλληλο, γεγονός που καθιστά αναγκαία την άμεση ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου, η οποία όπως γνωρίζουμε έχει ήδη δρομολογηθεί μέσω ΣΔΙΤ.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.