Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βeach Handball - Στους ''4'' του Κόσμου και η Εθνική γυναικών με την Ελ. Τροχίδου από τα Γιαννιτσά



Σπουδαίο κατόρθωμα και για τις γυναίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς Χάντμπολ , καθώς πανηγύρισαν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας με 2-1 της Αργεντινής.
Θυμίζουμε ότι στην Εθνική ομάδα συμμετέχει και Γιαννιτσιώτισσα Ελευθερία Τροχίδου.
Άλλη μια σπουδαία διάκριση για το ελληνικό χάντμπολ, καθώς μετά την πρόκριση των Ανδρών στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ, ακολούθησε και η νίκη των γυναικών με 2-1 κόντρα στην Αργεντινή, εξασφαλίζοντας έτσι το “εισιτήριο” για τους “4” του θεσμού.

Η “γαλανόλευκη” στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την Ισπανία σε απευθείας μετάδοση από το ERTSPORTS και θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα παλέψει για την κατάκτηση του τροπαίου.

Με τη Μάγδα Κεπεσίδου να υπογράφει τον θρίαμβο με μία μεγαλοπρεπή απόκρουση στα σουτ άουτ. η Εθνική κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Αργεντινής και να βρεθεί στα ημιτελικά.

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2-1 (22-33, 19-16, 8-6)

ΕΛΛΑΔΑ (Καραντώνη): Μ. Κεπεσίδου 2, Κερλίδη 10, Ποιμενίδοιυ 8, Καλοϊδή, Μούρνου 8, Δημητρίου 9, Τροχίδου 8, Λογδανίδου, Διακογιάννη 4, Ν. Κεπεσίδου

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Κομπαρόνε): Μιρότα 13, Μπονόμι 16, Μπάλσας 4, Κοριμπέρτο 10, Τούρμαν 2, Πόνσε 4, Μπερίσιο, Μέκια 6, Σκορδαμάλια

Διαιτητές: Καρντόνε, Μανουέλε (Ιταλία), Αποκλεισμοί: 2-2




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.