Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Έβαλε GPS στο αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου του για να την παρακολουθεί



Μία απίστευτη ιστορία έζησε μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην σύντροφός της της είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητό της για να την παρακολουθεί.

Συγκεκριμένα, η 44χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά, όπου παρέδωσε το GPS, το οποίο εντόπισε ηλεκτρολόγος κάτω από το τιμόνι, βιδωμένο στα καλώδια της μίζας, σε έλεγχο του οχήματος.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διενεργήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, και, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “BOOKER”, στο σπίτι του 45χρονου, με τον οποίο διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν και διέκοψε, καταγγέλλοντας απειλές εναντίον της ίδιας αλλά και της κόρης της.

Κατά την έρευνα, που ήταν παρών τόσο ο εν λόγω άντρας όσο και η  41χρονη φίλη του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε έπιπλα και οικοσκευές ναρκωτικά δισκία, κάνναβη, 13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και κινητό τηλέφωνο. Και οι δύο συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.