Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kerastase Soleil - Προστατεύει και επανορθώνει τα μαλλιά από τη μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, το αλμυρό νερό ή το χλώριο



Η Kerastase είναι μια σειρά περιποίησης μαλλιών πολυτελείας που αναπτύχθηκε από τη L'Oreal. Ιδρύθηκε το 1964 στο Παρίσι της Γαλλίας, η γραμμή επεκτάθηκε αρχικά στην Ευρώπη και στη συνέχεια παγκοσμίως. Τα προϊόντα Kerastase διανέμονται στα κομμωτήρια μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο του κομμωτηρίου και του επιχειρηματικού του μοντέλου. Η Kerastase είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης της αγοράς στους τομείς της επαγγελματικής και πολυτελούς περιποίησης μαλλιών στον κόσμο.

Η σειρά προϊόντων Soleil έχει σχεδιαστεί ειδικά για προστασία και επανόρθωση της τρίχας από τον ήλιο, τη ζέστη και το αλμυρό νερό. Δεν έχει σημασία αν ζείτε σε παραθαλάσσια περιοχή και περνάτε πολύ χρόνο στην παραλία ή ζείτε στην πόλη, καθημερινά εκτίθεστε στις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου, τα προϊόντα Soleil μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά σας να διατηρηθούν δυνατά και υγιή.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην ομάδα, αλλά σήμερα θα εξετάσουμε απλώς τα οφέλη μερικών από τα πιο χρησιμοποιούμενα:
   Kérastase Soleil Bain Apres-Soleil Repairing Shampoo Softness & Lightness - Συνδυάζοντας ένα φίλτρο UVB και ενυδατικούς παράγοντες, αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα μαλλιά από τις ξηραντικές επιδράσεις του ήλιου, του αλμυρού νερού και του χλωριωμένου νερού. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.
    Kérastase Soleil Apres-Soleil Eau De Coco Masque – Συνδυαστικά με το σαμπουάν για καλύτερα αποτελέσματα, αυτό το προϊόν προστατεύει και επανορθώνει τα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται ήδη από τις συνεχείς υπηρεσίες βαφής, τότε αυτό το προϊόν θα αντιμετωπίσει τη ζημιά ενώ προστατεύει και επανορθώνει από την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόζεται επίσης στο χέρι και αφήνεται μέχρι να πλυθεί.
    Kérastase Crème UV Sublime- αυτό είναι ένα προϊόν θεραπείας που εφαρμόζεται μετά την έκθεση στον ήλιο. Είναι ιδανικό για χρήση μετά από μια μέρα στην παραλία ή στην πισίνα. Σχεδιασμένο για να αποκαθιστά τις ίνες των μαλλιών και να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, απλώνεται στα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες το βράδυ πριν τον ύπνο.
   Kérastase Soleil Huile Sirene - Αυτό είναι ένα έλαιο σε μορφή σπρέι για μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο. Χρησιμοποιείται για styling ή ακόμη και ως προστασία εάν χρησιμοποιείτε ισιωτική μαλλιών ή steampod και χαρίζει το απόλυτο beach waves look. Σημειώνεται από τους επαγγελματίες μαλλιών ότι αφήνει τα κατεστραμμένα από τον ήλιο μαλλιά μεταξένια και λαμπερά.

Είτε ζείτε σε κοντά στην θάλασσα που έχει αρκετή υγρασία, είτε στην πόλη, η σειρά προϊόντων Soleil μπορεί να είναι το εισιτήριο για την πρόληψη της βλάβης από τον ήλιο ή την αποκατάσταση των μαλλιών που παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.