Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με πάθος και δύναμη προάχθηκαν οι αθλητές ΑΣΜ ''Ο ΜΑ Γιαννιτσών'' στο Ολυμπιακό KICK BOXING



Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στην αίθουσα της Ακαδημίας της σχολής διεξάχθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις για ανώτερες ζώνες στο Ολυμπιακό άθλημα KICK BOXING .

Οι αθλητές εξετάστηκαν στο προβλεπόμενο από την Ομοσπονδία ΠΟΚ πρόγραμμα , δηλαδή σε συνδυασμούς χεριών – ποδιών, σκιαμαχία, steps, τεχνικούς αγώνες άλλα και θεωρία.

Εξεταστής ήταν ο προπονητής Μάστερ Δημήτριος Ινδόπουλος, ο οποίος είναι εξεταστής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING ΠΟΚ (αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), και έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων , τον συγχρονισμό, την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα που επέδειξαν οι αθλητές και απαιτεί το άθλημα αυτό.

Ανώτερες ζώνες πήραν οι :

ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΖΩΝΗ: Χρυσάφη Σμαράγδα, Τίκης Χρήστος, Χατζηλιάδης Κωνσταντίνος.

ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Χατζηγεωργίου Άννα – Μαρία , Καμτσίκης Δημήτρης, Μαυρόπουλος Γιώργος, Εμμανουηλίδης Γιάννης, Γκουδέρης Δημήτρης.

ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ: Νούρη Μαρία, Χατζηπαρασκευαϊδης Νίκος, Κατμάδας Παναγιώτης.

ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1 DAN: Στεφανίδης Νίκος .

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ,ΕΦΗΒΩΝ,ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.30-21.30

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.