Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: O εορτασμός των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας (φωτο)



Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα ανήμερα των Αγίων Πάντων στην Έδεσσα, στο πλαίσιο εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
Οι εκδηλώσεις άρχισαν με δέηση υπέρ των απόστρατων στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων και συνεχίστηκαν εξωτερικά τις Λέσχης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας με καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Υπασπιστή της Δ.Α. Πέλλας Αστυνόμο Β΄ Γιώργο Καραμανλή. Ακολούθως αναγνώσθηκε Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ομιλία από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της καθιέρωσης του εορτασμού της σημερινής ημέρας, προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τους άρρηκτους δεσμούς που υφίστανται μεταξύ του εν ενεργεία προσωπικού και των τελευταίων. Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν.Πέλλας Γιάννης Κατσικάς.
Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους. 
apstred
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.