Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: To Final-4 του 5ου Πανελλήνιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας (φωτο)



To Final-4 του 5ου Πανελλήνιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας διεξάγεται στα γήπεδα της Πέλλας. Οι δύο ημιτελικοί έγιναν την Παρασκευή σε Έδεσσα και Σκύδρα μεταξύ των ομάδων Πέλλα – Χαλκίδα 0-4 και Δράκων – ΑΡΜΑ 1-2 στα πέναλτι 1-1 ΚΑ. 
Στον τελικό που διεξάγεται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο «Φόρης Γέντζης» στην Έδεσσα πέρασαν Χαλκίδα και ΑΡΜΑ. 

Πέλλα - Χαλκίδα 0-4
Σε έναν πλούσιο σε θέαμα αγώνα για το 5ο κύπελλο ποδοσφαίρου δικηγορικών συλλόγων, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας επικράτησε με σκορ 0-4 της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας την Παρασκευή στο γήπεδο της Έδεσσας. Με την νίκη αυτή η ομάδα της Χαλκίδας προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Έδεσσας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΡ.Μ.Α. Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιβλήθηκε του Δράκωντα Αθηνών στην παράταση με 2-1.  Οι σκόρερ του αγώνα για την Χαλκίδα ήταν οι Δεληγιάννης (2), Δούμας και Μπουρμάς.  

Δικηγόροι Πέλλας: Σταφίδας, Παπαγιάννης, Δεσποτόπουλος, Παπαμανώλης, Γιώτας-Νικολαϊδης, Τόσιος, Χατζημιχαηλίδης, Μάρτος, Οικονόμου, Ντόβας, Κοντάκος. Αλλαγές: Μαρκούλης, Πατετσίνης Ε., Σταματόπουλος, Πατετσίνης Α., Πέτκος, Μωραΐτης 

Χαλκίδα: Γιάλλης, Παλαιολόγος, Μποκάρης, Σπυρόπουλος, Σπανόπουλος, Λιαγκάκης, Τσιάτας, Μπουρμάς, Ζάββος, Δούμας, Δεληγιάννης. Αλλαγές: Λοΐζος, Χαλβατζής 

dikiged
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Το 4ο γκολ της Χαλκίδας το έβαλε ο Χαλβατζής και όχι ο Μπουρμάς. Οι άλλοι δύο σκόρερ είναι σωστοί: Δεληγιάννης (2), Δούμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.