Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Τουρισμός για Όλους»: Aνοίγει η πλατφόρμα το Σάββατο 16 Ιουλίου



Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», αναμένεται να ανοίξει το Σάββατο, δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Επίσης ο Υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ, αναφέρθηκε στα τελευταία στοιχεία της Eurostat που καταδεικνύουν ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αύξηση της αεροπορικής διακίνησης τον φετινό Ιούνιο σε σχέση με τον Ιούνιο του 2019.

Όπως υπογράμμισε ο Υπουργός Τουρισμού, τον προηγούμενο μήνα, οι διεθνείς πτήσεις συνολικά στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν μειωθεί μεσοσταθμικά κατά 16% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2019, πλην της Ελλάδας, η οποία παρουσιάζει αύξηση 1%, συγκριτικά με τον Ιούνιο του 2019. «Και αυτό δεν έγινε τυχαία. Είναι το επιστέγασμα της συλλογικής δουλειάς και της σωστής προετοιμασίας που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Ο Υπουργός Τουρισμού, που πραγματοποιηθεί τριήμερη περιοδεία και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, αναφέρθηκε επίσης στον μεγάλο στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και τους δώδεκα μήνες τον χρόνο, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι η επόμενη καμπάνια για τον βιώσιμο τουρισμό -που αποτελεί, όπως επισήμανε, τη νέα ισχυρή τάση στο τουριστικό προϊόν παγκοσμίως- θα ξεκινήσει από την ορεινή Κρήτη.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.