Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο Πολιτιστικό αντάμωμα Αξιούπολης


Το παρόν αντάμωμα θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου, ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων «ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2022», για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου.

Σκοπός του παρόντος ανταμώματος είναι η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομίας και παράδοσης του τόπου μας.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα ξεκινήσει από διάφορα σημεία της πόλης μας, όπου οι χορευτές της κάθε περιοχής χορεύοντας θα δώσουν σημείο συνάντησης την Πλατεία Ελευθερίας της Αξιούπολης, όπου εκεί θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα για να κεραστούν και να χορέψουν όλοι μαζί.

Το σκεπτικό της εκδήλωσης ήταν, ως πρώτη φορά που θα διεξαχθεί το αντάμωμα να ξεκινήσει με το πολιτιστικό στοιχείο που κυριαρχεί περισσότερο στην Αξιούπολη και κάθε χρόνο να προστίθεται και άλλη περιοχή.

Στόχος μας κάθε χρόνο να γινόμαστε περισσότεροι και όλοι μαζί να κρατάμε ζωντανή την τοπική μας παράδοση.

Φίλοι και γνωστοί που ενημερώθηκαν για την εκδήλωση και δεν είδαν την περιοχή τους δήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν. Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση τους για να συμμετέχουν. Μαζί μας θα συμμετέχει και η περιοχή της Θράκης.

Σας περιμένουμε να χορέψουμε όλοι μαζί και να δοκιμάσουμε παραδοσιακά εδέσματα!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.