Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία


Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

ΠΙΕΡΙΑ
Σύλληψη για απάτη 
Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2022) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 29ης Ιουνίου 2022 δύο άγνωστοι συνεργοί του, τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Πιερία και με το πρόσχημα της επείγουσας χειρουργικής επέμβασης συγγενικού της προσώπου, την έπεισαν να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, τα οποία παρέλαβε ο παραπάνω αλλοδαπός. Με την ίδια μέθοδο, προσπάθησαν νωρίτερα την ίδια ημέρα, να εξαπατήσουν ακόμη δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην Πιερία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Ο αλλοδαπός άνδρας εντοπίσθηκε σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΗΜΑΘΙΑ
Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθησαν χθες (30 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες ναρκωτικών έτοιμες προς διακίνηση και συγκεκριμένα: · 10,5 γραμμάρια ηρωίνη, · 6,5 γραμμάρια κοκαΐνη, · 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και · χρηματικό ποσό 1.191 ευρώ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.