Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία


Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης): 

ΗΜΑΘΙΑ
Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης 
Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικείου Βέροιας, για τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαίρεσης.
Σύλληψη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα 
Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 130 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία ασφάλειας και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, παραβίασε σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και 6 τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια με τη χρήση μίας κλεμμένης τραπεζικής κάρτας πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών συνολικού ύψους 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 
Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 49 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 190 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 3 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 683 γραμμαρίων και 1 συσκευασία που περιείχε περίπου 6.000 σπόρους κάνναβης. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εξιχνίαση απάτης 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2022 μαζί με συνεργούς του, επικοινωνώντας από το κινητό του τηλέφωνο και με το πρόσχημα πώλησης οχήματος, έπεισαν ημεδαπή να καταθέσει το χρηματικό ποσό των 11.200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό συνεργού του.

ΚΙΛΚΙΣ
Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων 

Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του και σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: · 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 150 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε και εκριζώθηκαν, · 3 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 86 γραμμαρίων, · ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,68 γραμμαρίων, · 46 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και · 1 τρίφτης κάνναβης. 

ΠΙΕΡΙΑ
Συλλήψεις για κλοπή 
Συνελήφθησαν χθες (7 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο αλλοδαπές γυναίκες, καθώς όπως πρόεκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από κοινού μέσα από σακίδιο πλάτης που φορούσε αλλοδαπή, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στην κατοχή τους εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού καθώς και ένα ψαλίδι που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.