Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

ΗΜΑΘΙΑ
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής 
Συνελήφθη σήμερα (9 Ιουλίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στον αύλειο χώρο πολιτιστικού συλλόγου, με σκοπό την κλοπή. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένας φακός.
ΠΙΕΡΙΑ
Συλλήψεις για παρεμπόριο (φωτο)
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, συνελήφθησαν χθες (8 Ιουλίου 2022) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης 3 άτομα, προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων σε περιοχή της Πιερίας. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο των καταστημάτων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 182 απομιμήσεις γνήσιων ειδών (τσάντες, πορτοφόλια, ενδύματα), τα οποία διέθεταν προς πώληση. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ιδιοκτητών των παραπάνω καταστημάτων.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.