Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Συλλήψεις για κλοπή 
Συνελήφθησαν προχθές (8 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλλινδοίων, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου 2022, διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα που βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν ένα σακίδιο πλάτης που περιείχε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα, συνολικής αξίας 7.100 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν προσωρινά οι συλληφθέντες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μέρος των παραπάνω κλεμμένων ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και πολλές ακόμη ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν.

Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 6ης Ιουλίου 2022 αφαίρεσαν από κοινού μέσα από αυλή οικίας μία μοτοσικλέτα, αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε στην κατοχή του ενός ανήλικου και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της .

ΚΙΛΚΙΣ
Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία 
Συνελήφθησαν χθες (9 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Στην κατοχή τους συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.120 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.