Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρισμός για όλους: Κληρώνονται τα voucher των 150 ευρώ



Σήμερα Τρίτη το υπουργείο Τουρισμού αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των 200.000 δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».
Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα. Σε κάθε δικαιούχο θα παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία θα πιστωθεί το ποσό της επιδότησης. Τα χρήματα για τις υπηρεσίες διαμονής θα μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο στους παρόχους.
Εφόσον οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια είναι περισσότεροι, η επιλογή θα γίνει με ηλεκτρονική κλήρωση.

Ποιοι είναι δικαιούχοι
  • Πολίτες με ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ.
  • Οικογενειακό εισόδημα έως 28.000 ευρώ.
  • Το ποσό προσαυξάνεται για κάθε παιδί.
Τα ποσά των voucher
  • H επιδότηση ανά δικαιούχο θα είναι στα 150 ευρώ.
  • Για ΑμεΑ η επιδότησηανέρχεται στα 200 ευρώ.
Τα νέα ψηφιακά vouchers – 200.000 τον αριθμό – θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.
Αφορούν συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μέχρι τις αρχές επόμενης εβδομάδας, για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.