Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γυρίσματα στη Βέροια του 2ου κύκλου της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» - Ποιος Γιαννιτσιώτης συμμετέχει (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου μέρος των γυρισμάτων του 2ου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς του Open «Κόκκινο Ποτάμι», κάτω από τις οδηγίες του γνωστού σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη. 
Για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν εντατικά σε Μπαρμπούτα και Κυριώτισσα, με πολίτες από την Ημαθία και την ευρύτερη περιοχή να συμμετέχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί. 

Να σημειωθεί ότι στα γυρίσματα συμμετείχε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κουρέων- Κομμωτών Περιφέρειας Γιαννιτσών, Παύλος Καλπακίδης (φωτο), ο οποίος αν και ερασιτέχνης ηθοποιός, συνεργάστηκε με επαγγελματικό τρόπο τόσο με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, όσο και με τους ηθοποιούς για να υπάρξει -όσο το δυνατόν- καλύτερο αποτέλεσμα. 

"Οι προβολές της σειράς θα αρχίσουν τον Οκτώβρη μέσα από τη συχνότητα του Open. Η διανομή δεν μπορεί να είναι η ίδια, γιατί το 99% των ηρώων μας του πρώτου κύκλου εξοντώθηκε από τη Γενοκτονία που περιγράφαμε", σημείωσε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης. 

Να σημειωθεί ότι το «Κόκκινο ποτάμι», η μεγάλη επιτυχία του Μανούσου Μάνουσάκη, προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το Open, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων.
Το νέο σενάριο του δεύτερου κύκλου πραγματεύεται και πάλι ιστορίες από την περίοδο της μικρασιατικής καταστροφής.
Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Βέροια και Παλαιό Παντελεήμονα.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.