Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση ΕΠΑΛ και 3ου ΓυμνασίουΟλοκληρώθηκε το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του ΕΠΑΛ και του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014 – 2020» του ΕΣΠΑ, με αρχικό προϋπολογισμό 990.702,08€.

Οι παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα κτήρια του 3ου Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Έδεσσας συμπεριλαμβάνουν την εξωτερική θερμομόνωση τοιχοποιία, την θερμομόνωση της στέγης, την αντικατάσταση των κουφωμάτων και την αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης, ενώ στο πλαίσιο του έργου εγκαταστάθηκε και σύστημα φωτοβολταϊκών για παραγωγή ενέργειας.

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σωτήρης Μούκας δήλωσε ότι ήδη από τον φετινό χειμώνα φάνηκαν τα σημαντικά αποτελέσματα του έργου, αν και δεν είχε ολοκληρωθεί πλήρως, με μεγάλη εξοικονόμηση πόρων, ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πασχάλης τόνισε την προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση στις υποδομές παιδείας και τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Γραφείο Τύπου
Δήμου ΈδεσσαςShare on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. AYTO KATI ME ΘYMIZEI XAXAXA! KATI ME THN ENEPΓEIAKH ANABAΘMIΣH TΩN NOΣOKOMEIΩN, ΠOY ΛAKHΣ ΠHΓE NA OIKEIOΠOIHΘEI
  ΩΣ EPΓO ΔIKO TOY KAI O ΣYPIZA EBΓAΛE AΦPOYΣ OTI TO EPΓO EINAI ΔIKO TOY KAI OXI TOY ΛAKH. ΔΛΔ ΠHΓE ΓIA MAΛI KAI BΓHKE KOYPEMENOΣ. XAXAXA .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πιστεύω ότι θα έχει και αντλίες θερμότητας μία που το πετρέλαιο θα είναι στο θεό και δεν είναι για ακόμα μια φορά ο δήμος έτοιμος μίας που το ομολόγησε η Αντιδήμαρχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.