Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Αποτελέσματα προγράμματος μέτρησης οστικής πυκνότηταςΠολύ μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον είχε το πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας για την πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Έδεσσας, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Έδεσσας, εξετάστηκαν 429 άτομα σε όλο τον Δήμο Έδεσσας! Τα αποτελέσματα έδειξαν 32 άτομα με οστεοπόρωση και 85 άτομα με οστεοπενία!

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για τη δράση, κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος δήλωσε:

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν την σημαντικότητα της δράσης πρόληψης. Οπλισμένες με τη γνώση της κατάστασής τους όσες έχουν οστεοπόρωση ή οστεοπενία θα επισκεφθούν τους γιατρούς τους προκειμένου να προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην προσπάθεια πρόληψης. Επίσης, θα πρέπει να εξάρω τη συνεργασία των Προέδρων των Κοινοτήτων και φυσικά να ευχαριστήσω τις γυναίκες για την μεγάλη συμμετοχή στη δράση. Η γνώση είναι δύναμη και η πρόληψη λειτουργεί με σωτήριο τρόπο!».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.