Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπία: Διαρροή πιθανόν τοξικής αμμωνίας στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ (φωτο)



Διαρροή πιθανόν τοξικής αμμωνίας σημειώθηκε στις 11:20΄ το πρωί της Κυριακής 
στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ στο δρόμο Τσάκων - Πολύκαρπης. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες να μην πλησιάσουν τις εγκαταστάσεις σε απόσταση 800 μέτρων μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. Στο σημείο επιχειρούν για τον έλεγχο της κατάστασης 12 Πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας:
Προσοχή τοξική αμμωνία στη ΓΕΚΟΣΑ!!
Διαρροή τοξικής αμμωνίας στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ στο δρόμο Τσακων - Πολύκαρπης.
Διαρροή τοξικής αμμωνίας σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ με τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας να είναι σε επιφυλακή. 
Στο σημείο βρίσκεται ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Νομού Πέλλας κ Ζωής Γιωτης με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, άντρες της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Ιατρίδης μαζί με την αντιδήμαρχο Πολυξένη Νάνου. 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στη ΓΕΚΟΣΑ και την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη ενώ έθεσε σε επιφυλακή τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας. 
Παρακαλούνται οι πολίτες να μην πλησιάσουν τις εγκαταστάσεις σε απόσταση 800 μέτρων μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.