Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διανομή νωπών προϊόντων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στην ΠΕ Ημαθίας από αύριο ΤρίτηΣτη δεύτερη διανομή νωπών προϊόντων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης, οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτησή τους να λάβουν και προϊόντα μέσω του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων – ΤΕΒΑ), προχωρά η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας.

Η διανομή αρχίζει από αύριο Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 για τους δικαιούχους του Δήμου Βέροιας, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 για τους δικαιούχους του Δήμου Αλεξάνδρειας και την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 για τους δικαιούχους του Δήμου Νάουσας.

Το πρόγραμμα της διανομής είναι το εξής:

-Δήμος Βέροιας: Τρίτη 12 Ιουλίου 2022, από τις 9.00’ το πρωί έως τις 13.30’ και Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, από τις 9.00’ το πρωί έως τις 13.00’ στην οδό Σταδίου 51, στο κτίριο κοινωνικής υπηρεσίας (πίσω είσοδος).

-Δήμος Αλεξάνδρειας: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, από τις 9.00’ το πρωί έως τις 13.00’ στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, πίσω από το κτίριο της Πλατείας.

-Δήμος Νάουσας: Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, από τις 9.00’ το πρωί έως τις 14.00’, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 1, στο κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών (πρώην ΚΕΠ).

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο, που να αναγράφει τον ΑΜΚΑ τους, καθώς και την αστυνομική ταυτότητά τους. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του οφείλει να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.