Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημαθία: Αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι – Νεκρός ο οδηγός



Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος άνδρας μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε αρδευτικό κανάλι λίγο έξω από τα Καβάσιλα Ημαθίας.

Σύμφωνα με το emvolos.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο άτυχος άνδρας με συνεπιβάτιδα την σύζυγό του βρισκόταν σε κίνηση σε αγροτικό δρόμο -κάθετο της ΠΕΟ Βέροιας-Θεσσαλονίκης- όταν και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα την πτώση σε βαθύ παρακείμενο κανάλι.

Οι δύο τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 77χρονου. Η σύζυγος του θύματος δεν τραυματίστηκε σοβαρά διαφεύγοντας οριστικά τον κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε εκπνεύσει πριν το τροχαίο προφανώς κι από παθολογικούς λόγους (πιθανή καρδιακή ανακοπή).

Στο σημείο επενέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας που απεγκλώβισαν τα δύο άτομα, καθώς και του ΑΤ Αλεξάνδρειας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.