Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε σώος ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στο Ποσείδι



Θετική κατάληψη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο λουόμενων στο Ποσείδι Χαλκιδικής καθώς εντοπίστηκε ζωντανός ο ένας κολυμβητής στη θαλάσσια περιοχής 14 ναυτικά μίλια μακριά από τη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.
Ο διασωθείς περισυνελέγη από το πλήρωμα παραπλέοντος εμπορικού πλοίου. Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι και είναι εντυπωσιακό πώς ο νεαρός άνδρας κατάφερε να αντέξει μετά από τόσες ώρες στη θάλασσα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών ηλικίας 29 και 30 ετών συμμετέχουν ένα ελικόπτερο, τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού και άλλα σκάφη ιδιωτών.

Επείγουσα αεροδιακομιδή με ελικόπτερο
Ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού έχει σπεύσει στην περιοχή προκειμένου να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι τρεις φίλοι που βρέθηκαν στη θάλασσα επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για την διακοπές τους και αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων ενός μέλους της παρέας. Οι νεαροί, οι οποίοι είχαν καταναλώσει αλκόολ, αγνόησαν τους κινδύνους από τον δυνατό αέρα που έφτανε τα 6 μποφόρ με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα που «περνούσαν» από το σημείο.

Ο ένας εκ των τριών, 25 ετών, βρέθηκε από σέρφερ, ο οποίος τον κρατούσε μέχρι να φτάσει στο σημείο το Λιμενικό και διασώθηκε.

Από το πρωί της Κυριακής ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας «χτένιζε» την περιοχή ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και τα παραπλέοντα πλοία. Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Τάσος Παντολέων ενημέρωνε για τις εξελίξεις στις έρευνες στην περιοχή, λίγο πριν τον εντοπισμό του νεαρού στη θάλασσα. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον άλλο κολυμβητή με τις ελπίδες όλων να αναπτερώνονται.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.