Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στον Δήμο Χαλκηδόνος



Σε ψεκασμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών προχωρά ο Δήμος Χαλκηδόνος από σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου καταπολέμηση των κουνουπιών στον Δήμο Χαλκηδόνος στις 7 το πρωί. Ειδικό συνεργείο θα παρευρεθεί στην Τοπική Κοινότητα Ξηροχωρίου προκειμένου να γίνουν υπολειμματικοί ψεκασμοί στο Νηπιαγωγείο, στην πλατεία (ηρώο), στην εκκλησία και στο πάρκο Μπουγαϊδη.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η ειδική εταιρεία για την ολοκληρωμένη καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Χαλκηδόνος είναι η ταυτόχρονη σάρωση επιφανείας (προνυμφοκτονία) και χώρου που είναι οι υπολειμματικοί ψεκασμοί ακμαίων.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί προνυμφοκτονίας εντός των αστικών περιοχών σε φρεάτια ομβρίων, τσιμεντοκάναλα, συντριβάνια χωρίς ροή, ρέματα εντός των οικισμών και περιαστικά των χώρων αυτών σε ρέματα, αποστραγγιστικά κανάλια, βιολογικοί θέσεις απόθεσης λυμάτων, μικρού μεγέθους εστίες του φυσικού συστήματος που γειτνιάζει στους οικισμούς στην Τοπική Κοινότητα Ξηροχωρίου, Μεσήμβριας και Αγχιάλου.

Την προσοχή των δημοτών εφιστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνοντας ότι οι  κάτοικοι και τα κατοικίδια ζώα δεν πρέπει να πλησιάζουν τις συγκεκριμένες περιοχές.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.