Σε προσωπικές διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών αποδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, επεισόδιο με υλικές ζημιές, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Φάληρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για οικογένειες Ρομά, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε διένεξη τον τελευταίο καιρό, με αφορμή την επιθυμία των παιδιών τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η πλευρά του αγοριού φαίνεται πως δεν έδωσε την …ευχή της, διαφωνώντας με αυτόν τον γάμο και αποφάσισε να εκφράσει εμπράκτως την αντίθεσή της. Στις 10 το βράδυ, τουλάχιστον δέκα άτομα «επισκέφθηκαν» το διαμέρισμα της οικογένειας του κοριτσιού, επί της οδού Ξενοφώντος, κάνοντάς το «γυαλιά – καρφιά».
Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση, ενώ κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο οι δράστες είχαν ήδη αποχωρήσει. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε έγιναν προσαγωγές. Μέλη της οικογένειας που δέχθηκαν την επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για την υποβολή έγκλησης.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.