Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών: Όλες στην κινητοποίηση των Αγροτικών Συλλόγων



Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών (μέλος ΟΓΕ)  ενώνει τη φωνή της με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και καλεί τις γυναίκες να συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Νομού Πέλλας τη Δευτέρα 4 Ιούλη στις 7 :00 στην Έδεσσα, στην Κεντρική Πλατεία, απαιτώντας μέτρα για μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και κατά της ακρίβειας που τσακίζει όλες τις λαϊκές οικογένειες.
      Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και είμαστε στο πλευρό των αγροτών που αντιμετωπίζουν τις κατακόρυφες αυξήσεις στις τιμές του πετρελαίου και του ρεύματος, την τεράστια άνοδο του κόστους στα λιπάσματα, τα φυτοφάρμακα και τις ζωοτροφές, ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία εντείνει ακόμα περισσότερο την ανασφάλεια και το αδιέξοδο που βιώνουν.
       Δεν ανεχόμαστε οι λαϊκές οικογένειες της πόλης και της υπαίθρου να μην μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές, καθημερινές ανάγκες των οικογενειών μας, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση χαρίζει δις ευρώ στους μεγαλοεπιχειρηματίες και προσφέρει φοροαπαλλαγές και αφορολόγητο πετρέλαιο τους εφοπλιστές!  
      Δεν συμβιβαζόμαστε η ζωή των γυναικών και των οικογενειών μας να είναι  έρμαια των νόμων της αγοράς και του κέρδους των επιχειρηματικών κολοσσών, που υπερασπίζεται η πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν δεχόμαστε οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και οι επιπτώσεις τους να τσακίζουν τις ζωές μας. 
Απαιτούμε εδώ και τώρα αποζημίωση στο 100% της ζημίας, μέτρα για ουσιαστική μείωση
του κόστους παραγωγής και των τιμών στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.
 Καμιά μόνη της,
Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.