Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών: Ευχαριστήριο αλλά και... αιχμές για απουσίες στην συναυλία για τους υγειονομικούς (φωτο)!



Ένα ιδιαίτερα θερμό ευχαριστήριο σε όλους όσοι παραβρέθηκαν αλλά και υποστήριξαν τη συναυλία για τους υγειονομικούς που διοργανώθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, έστειλε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Μαρία Μίντζολη Λαγομάτη. Ωστόσο όμως, στο τέλος αφήνει αιχμές για την απουσία κάποιων σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Με λύπη διαπιστώσαμε οτι ξεχνούμε πολύ εύκολα!"

Η ανακοίνωση- ευχαριστήριο, αναλυτικά έχει ως εξής:
"Την Κυριακή 26/6/2022 διοργανώσαμε μια συναυλία αφιερωμένη στους υγειονομικούς μας ως δείγμα βαθιάς  εκτίμησης για την προσφορά τους στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ελάχιστο δείγμα τιμής και απέραντης ευγνωμοσύνης σε όλους όσους αγωνίστηκαν και επέδειξαν ύψιστο επαγγελματισμό προσφέροντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους σωματικών και ψυχικών στον αγώνα κατά του covid  
Ποτέ τόσοι λίγοι δεν έκαναν τόσα πολλά για τόσους πολλούς!!
Και νίκησαν σε έναν αγώνα που μπορεί να κατέγραψε απώλειες όπως κάθε αγώνας καταγράφει αλλά με την επιστημοσύνη τους και την βοήθεια του θεού νίκησαν.
Με την εκδήλωση αυτούς τους ανθρώπους τιμούμε μαζί και τους γιατρούς του Μετροπόλιταν των Αθηνών οι οποίοι κατέδειξαν το μεγαλείο του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης ερχόμενοι να συνδράμουν μαζί με τους γιατρούς μας στο δικό μας νοσοκομείο το οποίο κλήθηκε να επωμιστεί  το βάρος της αντιμετώπισης της πανδημίας. 
ΟΛΟΙ αυτοί με όσα μέσα διέθεταν στήριξαν το ΓΝ Γιαννιτσών και αξίζουν τον έπαινο και τον θαυμασμό μας.
Ο αγώνας τους πρέπει να σηματοδοτήσει την διοικητική, λειτουργική, νοσοκομειακή και οικονομική αυτοτέλεια του Γενικού νοσοκομείου Γιαννιτσών που με την πλήρη στελέχωση του σε όλους τους τομείς θα ακολουθήσει μια νέα πορεία στο μέλλον. 
Τους ευχαριστούμε ευχόμενοι σε όλους ένα καλύτερο αύριο.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ μας γιατροί νοσηλευτές νιώθουμε  βαθιά ευγνώμονες προς τα πρόσωπά σας 
Η προσφορά σας ανεκτίμητη!!
Σας εκφράζουμε τον απόλυτο σεβασμό μας.
Είστε οι ήρωές μας Κ. Μπουτέλ, κ. Κακουλίδη, κ. Λαγονίδη, κα Γεωργιάδου, κα Αντωνιάδου, κα Κεχαγιά, κα Αναστασιάδου, κα Βασιλείου, κα Ρωμανίδου….
Σε όλο το προσωπικό της νοσηλευτικής υπηρεσίας Και όλους οι εργαζόμενους στο νοσοκομείο μας!
Ο Θεός να σας προστατεύει και το υπουργείο να σας στηρίζει. 
Εμείς ως σύλλογος σε ότι μας αναλογεί φροντίζουμε να το κάνουμε πράξη.
Είμαστε αρωγοί. 

Θερμά ευχαριστούμε τους κυρίους-ες: Καρασμάνη, Σταμενίτη, Βασιλειάδη, Τζάκρη, Τζαμτζή, Περδικάτση, Φάκα, Γκαδάκη, Λόγγο, Μπουτέλ, Κεχαγιά, Αντωνιάδου, Χατζηευγενίδου, Ιορδανόπουλο, Καραϊσκάκη, Τσολάκη, Κεφαλά, Αρβανίτη, Σουγκάκη, Βολοβότση, Μητκούδη, Βακιρτζή, Ζηλίδου (Τοπάλης, Ιωακειμίδης, Δημητρίου, Γεράση, Ποζίδου, από το Κέντρο Υγείας Σκύδρας) Καστερίδη, Φουντουκίδη, Μουταφτσή, Αργυράκη, Δουμαλά, Γρ.Βουδρισλή, τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας.. 
Θερμά ευχαριστούμε και όλους τους φίλους του συλλόγου που ήταν μαζί μας.

Ευχαριστούμε την Μέλα Γεροφώτη και τον Αλέξανδρο Τζοβάνι με τους μουσικούς για την πολύ όμορφη βραδιά οι φωνές και το ρεπερτόριο καταπληκτικό όσοι παραβρέθηκαν το απόλαυσαν. Με μια αγκαλιά τραγούδια λοιπόν είπαμε ένα θερμό ευχαριστώ προς τους υγειονομικούς μας!

Είχαν καλεστεί άπαντες.
Ο Δήμος απών διότι είχε προ συμβούλιο.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ την πολύ δύσκολη πρωτοφανή περίοδο της πανδημίας και τον αγώνα που δόθηκε η παρουσία όλων ήταν ελάχιστο δείγμα τιμής στους ήρωές μας!
Με λύπη διαπιστώσαμε ότι ξεχνούμε πολύ εύκολα!"

















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τι να πεις για την επίδειξη της αλληνής; Άλλοι στα νοσοκομεία βαράνε βάρδιες και άλλοι κάνουν τους ήρωες με επιδείξεις στα θέατρα με φρου φρου και αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.