Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη για την θεομηνία συμμετείχε ο δήμαρχος Πέλλας Γρ. Στάμκος



Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον γειτονικό Ευρωπό της Π.Ε. Κιλκίς, με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, τη Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χ. Καλογήρου και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο συμμετείχε ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος.
Το θέμα της σύσκεψης ήταν η θεομηνία που έπληξε το απόγευμα της 24ης Ιουνίου το ανατολικό τμήμα του δήμου Πέλλας, καθώς και τους δήμους Παιονίας και Χαλκηδόνας. 
Όπως επισημαίνει σχετικά ο κ. Στάμκος "αναγνωρίζοντας το μέγεθος της ζημιάς τόσο ο υφυπουργός, όσο και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ επεσήμαναν ότι προέχει η ολοκλήρωση της καταγραφής των ζημιών, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα έγκαιρης προκαταβολής στους αγρότες, τονίζοντας ότι θα εξετάσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις περιπτώσεις των παραγωγών που είναι ενταγμένοι στη συμβολαιακή γεωργία. Επίσης, έγινε αναφορά και στις ζημίες που προκλήθηκαν στα νοικοκυριά". 
Και ο δήμαρχος Πέλλας καταλήγει ως εξής: "Στο δήμο μας έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αναγνώριση της περιοχής που επλήγη από τη θεομηνία ενώ ολοκληρώνονται και οι δηλώσεις ζημίας των αγροτικών καλλιεργειών".

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.