Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγγλία: Αγρότης σταμάτησε με το τρακτέρ του την φωτιά (φωτο)



Ένας αγρότης στην Αγγλία κατάφερε να τιθασεύσει την φωτιά που πλησίαζε απειλητικά το σπίτι του.
Οι εικόνες από κόβουν την ανάσα, καθώς καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η αγωνιώδης προσπάθεια του αγρότη να ανακόψει τις τεράστιες φλόγες, που καίνε ακριβώς δίπλα του, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.
Ο Μπιλ Αλεξάντερ από το Κεντ κατάφερε να ανακόψει τις φλόγες που πλησίαζαν με μεγάλη ταχύτητα στον οικισμό Λένχαμ Χιθ, καθώς με το τρακτέρ του, ξεκίνησε να οργώνει το χωράφι του κατά μήκος του πύρινου μετώπου, δημιουργώντας μια αντιπυρική ζώνη. Η προσπάθια του στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η φωτιά έσβησε ύστερα από 90 λεπτά, ενώ οι έντρομοι κάτοικοι της περιοχής μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.
«Τα συνεργεία εργάστηκαν σκληρά για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κάλυψε σχεδόν 20 στρέμματα. Η φωτιά έχει σβήσει, οι πυροσβέστες συνόδευσαν άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή σε ασφαλές σημείο. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.