Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιμένει η πανδημία, αυξάνονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού, αλλά...όλα καλά!



Tα κρούσματα της covid σαρώνουν...
Όλη η Ευρώπη πλέον είναι στα κόκκινα όσον αφορά την πανδημία, καθώς είναι συνεχής η αύξηση των νέων κρουσμάτων σε όλες τις κεντρικές, νότιες και βόρειες χώρες της Ηπείρου. Αυξάνεται σταθερά και ο αριθμός των κρουσμάτων σε όλες τις ηλικίες, ενώ στις νοσηλείες τα περισσότερα κράτη δεν βρίσκονται στο κόκκινο. Χαμηλός παραμένει και ο αριθμός των νέων διασωληνώσεων στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Η μετάλλαξη που κυριαρχεί στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα -όπου φαίνεται ότι αφορά πάνω από τις μισές μολύνσεις - είναι η Όμικρον και οι παραλλαγές ΒΑ4 και ΒΑ5.
Όλοι έχουμε περιπτώσεις από τον περίγυρό μας, το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον το τελευταίο διάστημα. 
Όμως οι κυβερνώντες άλλαξαν τακτική στην ενημέρωση σχετικά με τα κρούσματα και επισήμως σε καθημερινή βάση δεν μαθαίνουμε τίποτε. Άραγε για ποιο λόγο γίνεται αυτό, την στιγμή που, όπως λένε οι γιατροί, η Όμικρον και οι παραλλαγές ΒΑ4 και ΒΑ5 είναι υπερμεταδοτικές και "θερίζουν" στο πέρασμά τους;
Γιατί η ίδια η Πολιτεία κρύβει την πραγματικότητα και η κατάσταση καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη; Όλοι κινούνται ελεύθερα, αναμειγνύονται με τον πολύ κόσμο, αγκαλιάζονται, φιλιούνται –μεταδίδουν!
Αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα "οργώνουν" δεκάδες μουσικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες και θίασοι, γίνεται ένας τρελός χαμός στα διάφορα και άπειρα φεστιβάλ, πανηγύρια από όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους σε όλα τα χωριά, γλέντια...και όλα προχωρούν κανονικά.
Μακάρι όλα να είναι τόσο ακίνδυνα όσο θέλουν να πιστεύουν οι αρμόδιοι της δημόσιας Υγείας στη χώρα μας...

Αναγνώστης 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.