Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων στο Δήμο ΠαιονίαςΤην Τρίτη 5/7/2022 υλοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας. Το σεμινάριο διοργάνωσε ο Δήμος Παιονίας, με τη συμβολή του Κέντρου Κοινότητας, και το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης Ελλάδος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την οργάνωση Α21.

Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν διπλός. Αφενός, η ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων πρώτης γραμμής σχετικά με την αναγνώριση και την διαχείριση περιστατικών εμπορίας ανθρώπων και αφετέρου η δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών και των φορέων σε θέματα κοινωνικής προστασίας.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού, κα Λιακοπούλου Έλενα, απηύθυνε χαιρετισμό και παράλληλα τόνισε πως ο Δήμος Παιονίας θα σταθεί αρωγός σε ανάλογες προσπάθειες που στοχεύουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προστασίας, ένταξης και κοινωνικής συνοχής.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εργαζόμενοι από διάφορες υπηρεσίες και φορείς της περιοχής, και πιο συγκεκριμένα από το Κέντρο Κοινότητας, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τη δομή Φιλοξενίας Πολυκάστρου, το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γουμένισσας, το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ένταξης Κιλκίς του HELIOS και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις Omnes και Ηλιαχτίδα.
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.