Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές λόγω επικινδυνότητας για πρόκληση Δασικής πυρκαγιάςΜε Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή κσι σε συνέχεια της ομόφωνης Απόφασης που λήφθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας, λόγω υψηλής επικινδυνότητας για πρόκληση δασικών πυρκαγιών, απαγορεύεται η κυκλοφορία σε δασικές περιοχές για την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η κυκλοφορία στα περιαστικά οικοσυστήματα της Έδεσσας (περιοχές ΦΟΕ, 606, Χίλια δέντρα, Γαβαλιώτισσα) και στο δασικά οικοσύστημα του Ελευθεροχωρίου, του Δήμου Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, απευθύνει έκκληση στους πολίτες και επισκέπτες της Πέλλας για την συνεργασία τους για την εφαρμογή του μέτρου και υπευθυνότητα και ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του δασικού μας πλούτου.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.