Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας



Ο Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας ευχαριστεί θερμά τη Δήμαρχο Σκύδρας Κα Ιγνατιάδου και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, για την ομόφωνη απόφαση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της 08/07/22, στήριξης του συλλόγου, στη δύσκολη χρονιά που ξεκινά σύντομα, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ . 
Ευχαριστούμε θερμά και για την κατανόηση όλων, στην ανάγκη άμεσης εκτέλεσης των έργων και παρεμβάσεων που δρομολογούνται, ώστε το κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων Σκύδρας να είναι έγκαιρα έτοιμο, για τις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Το όμορφο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων, θα είναι η προσωρινή έδρα της ομάδας μας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης του κλειστού γυμναστηρίου της Σκύδρας, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί. 
Στο όμορφο ταξίδι του Αριστοτέλη, με τις πολύπλευρες θετικές επιπτώσεις για τον τόπο μας συνολικά , ζητάμε να είναι συνοδοιπόροι όλοι οι Δημότες, και οι Δημοτικοί σύμβουλοι ως εκπρόσωποι τους, απέδειξαν πως προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Τους ευχαριστούμε θερμά...

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.