Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινότητα Νέας Πέλλας: Εθελοντική προσφορά των κατοίκων- ''Με καλή διάθεση και ομαδική δουλειά όλα γίνονται καλύτερα..'' (φωτο)



Οι κάτοικοι της Νέας Πέλλας πολύ συχνά στέλνουν μηνύματα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο τους.
Αυτή τη φορά αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που ανταποκρίθηκαν το κάλεσμα της Κοινότητας για εξωραϊσμό και καθαριότητα του πάρκου απέναντι από την Αγία Παρασκευή, ενόψη μάλιστα του εορτασμού του Ιερού Ναού, της πανηγύρεως και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό.
Οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στο πάρκο και πραγματικά μετά από το σχετικό κάλεσμα ο χώρος άλλαξε: "Τρίτη στις 18:30, θα συγκεντρωθούμε στο πάρκο απέναντι από την Αγία Παρασκευή (παλιά παιδική χαρά), για να βάψουμε και να ομορφαίνουμε τον χώρο. Κάθε βοήθεια πολύτιμη". 

...Και το μήνυμα της Κοινότητας μετά την αξιέπαινη πρωτοβουλία: "Με καλή διάθεση και ομαδική δουλειά όλα γίνονται καλύτερα. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί."



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.