Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας - Τα θέματαΤην Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 18.30΄ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός ελάχιστων αποστάσεων των σημείων άσκησης στάσιμου εμπορίου από άλλα σημεία νομοθετικού ενδιαφέροντος, για την κοινότητα Έδεσσας και τον οικισμό Π. Αγίου Αθανασίου (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

2. 6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).

3. Ανταλλαγή ή μη εκτάσεων που βρίσκονται στο αγρόκτημα Παναγίτσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

4. Γνωμοδότηση για τον καθορισμό επιτρεπόμενων χρήσεων γης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Σωτήρας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

5. Ενημέρωση για το Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, έτους 2023 (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.