Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Σκύδρας – Πρόσκληση για δημιουργία εθελοντικής ομάδας αιμοδοσίας



Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Σκύδρας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, στο Δημαρχείο, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.
Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Σκύδρας ξεκινά τη δημιουργία εθελοντικής ομάδας αιμοδοσίας. ΄Οσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, τηλ. επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.
Μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:
«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια κορυφαία πράξη κοινωνικής προσφοράς κι αγάπης για τον συνάνθρωπο.
Ως Δήμος Σκύδρας ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι έδωσαν αίμα αλλά κι αυτούς που προσήλθαν αλλά ιατρικά δεν κρίθηκε κατάλληλη η στιγμή για αιμοδοσία.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιατρό – Επιμελητή Β΄ Γιώργο Σκενδέρη και τη Νοσηλεύτρια Αναστασία Χασάνδρα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας. Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Καρρά για τη δωρεάν προσφορά χυμού κι αλμυρού συνοδευτικού φαγώσιμου για τους εθελοντές αιμοδότες. Επίσης, τα μέσα ενημέρωσης που συνέβαλλαν στην πληροφόρηση των πολιτών.
Η αιμοδοσία είναι ωφέλιμη για αιμοδότες και αιμοδοτούμενους.
Η αιμοδοσία είναι μια σωτήρια πράξη υγείας κι αλληλεγγύης! Ας συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε, όσοι κι όσο μπορούμε».
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.