Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση νέου Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας με τον ΔήμαρχοΣτα πλαίσια του κύκλου επαφών του Νέου Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου, συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννου Δημήτριο. Πρώτη προτεραιότητα στη συζήτηση ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά τη τελευταία θεομηνία, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια και ισόγεια εμπορικών καταστημάτων της πόλης, ενώ καταθέσαμε πρόταση για οικονομική στήριξη των πληγέντων. 

Υπήρξε ενημέρωση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL), το οποίο μπαίνει στην τελική φάση με άμεση επίλυση κάποιων τεχνικών κωλυμάτων τα οποία προκύπτουν και επίσπευση των εργασιών. Βάση μας πάντα, θα είναι ο διάλογος, η διμερής ενημέρωση για θέματα ή προβλήματα που θα προκύπτουν με στόχο την ανάδειξη και επίλυση τους, προς όφελος πάντα των Εδεσσαίων εμπόρων. Ευελπιστούμε στη συνέχεια της άριστης , εώς τώρα συνεργασίας μας με την Τοπική Αυτοδιοίκη με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα της πόλης μας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.