Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Σκύδρας



Συχνό είναι το φαινόμενο των ανακοινώσεων για την επείγουσα συγκέντρωση αίματος, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν κρίσιμες περιπτώσεις υγείας συμπολιτών και συνανθρώπων μας, επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες ποσότητες.
Το γεγονός αυτό αλλά κι οι αυξανόμενες ανάγκες αίματος, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, καθιστούν άμεση κι αναγκαία την προσφορά αίματος
Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σκύδρας, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της έλλειψης επαρκών ποσοτήτων αίματος, οργανώνει τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία και καλεί κάθε συμπολίτη και συνάνθρωπό μας να συμμετάσχει σ΄αυτήν την κορυφαία πράξη υγείας κι αλληλοβοήθειας.
Η Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, από τις 09:00’ έως τις 13:00’, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.
Ας υπογραμμιστεί ότι η αιμοδοσία είναι ωφέλιμη και για τους αιμοδότες, διότι μεταξύ των άλλων, πριν δώσουν αίμα, γίνεται σχετικός ιατρικός έλεγχος της υγείας τους. Επίσης, ενδεχομένως, κάποια στιγμή, στη δύσκολη αυτή κατάσταση της ανάγκης της μετάγγισης αίματος να βρεθούμε όλοι μας.
Αρμόδια για το συντονισμό της δράσης είναι η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 2381351804 και 6980414242.
Η αιμοδοσία είναι μια σωτήρια πράξη υγείας κι αλληλεγγύης.
Ας ανταποκριθούμε για το καλό όλων μας!
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.