Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία Στ. Φουντουκίδη: Ακαθάριστα οικόπεδα εντός οικισμών και η αδράνεια της δημοτικής αρχής Πέλλας (φωτο)



Ανακοίνωση- καταγγελία για τα ακαθάριστα οικόπεδα του δήμου Πέλλας έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης:
"Θα νόμιζε κανείς ότι πρόκειται για φωτογραφίες από το παρθένο δάσος του Αμαζονίου. Όμως δυστυχώς για εμάς είναι οικόπεδο στην οδό Βελίκα Ρώμα, στο κέντρο των Γιαννιτσών. Οικόπεδο με πρόσοψη και στην οδό Δημάρχου Στάμκου. Δυο πολυσύχναστοι, κεντρικοί δρόμοι, που καθημερινά περνούν στελέχη της δημοτικής αρχής, συνεπώς έχουν γνώση του σημείου.
Όπως βλέπετε, υπάρχουν σκουπίδια, οργιώδης βλάστηση και κάθε είδους ζώα, μια κατάσταση που δημιουργεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία, αλλά και για τυχόν πρόκληση πυρκαγιάς.
Και ναι, η γνωστή καραμέλα είναι ότι «φταίνε οι ιδιοκτήτες που δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους». Πράγματι φταίνε, όμως και για τους αμελείς αυτούς ιδιοκτήτες ο νόμος προβλέπει τι μπορεί να γίνει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την περ. 26 της υποπαρ. β’ της παρ. Ι του άρθρου 75 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (ν. 3463/2006, Α’ 114), όπως ισχύει, στις αρμοδιότητες των ΟΤΑ είναι, μεταξύ άλλων και «Η μέριμνα, σύμφωνα με τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισμού, από τους ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές, των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όρια τους, καθώς και η υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισμού από τους δήμους, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων…»
Στην πράξη λοιπόν ο Δήμος Πέλλας οφείλει να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες να προβούν σε εργασίες καθαρισμού εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης είναι άγνωστος ή δυσεύρετος μπορεί να γίνει και θυροκόλληση με ταυτόχρονη ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.
Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας αυτής ο Δήμος προβαίνει σε αυτεπάγγελτο καθαρισμό, με εισαγγελική παραγγελία, όταν απαιτείται και συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία.
Η δική μας πρακτική θα είναι η τήρηση των διατάξεων αυτών, είτε σε οικόπεδα που διαπιστώνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα, είτε κατόπιν υπόδειξης των δημοτών, χάριν της δημόσιας υγείας, της αποτροπής κινδύνου πυρκαγιών, αλλά και της αισθητικής, καθώς τέτοιες εικόνες ασχημαίνουν τους οικισμούς μας.
Ευχόμαστε ειλικρινά να έχει εκκινήσει η διαδικασία που περιγράφουμε παραπάνω για τον καθαρισμό του συγκεκριμένου οικοπέδου και απλά να μην έχει προλάβει ακόμη να ολοκληρωθεί. Διότι η κατάσταση αυτή δεν είναι τωρινή, αλλά χρόνια." 
Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Ακριβώς, στην περίπτωση που ο δήμος είναι ιδιοκτήτης τι γίνεται; Παρανομεί ο ίδιος ο δήμος?Πολλά είναι τα οικόπεδα των οποίων είναι ιδιοκτήτης.
    Στην οδό Πιστολακη, ένα στενό κάτω απ του Γαζή Εβρενος. Υποτίθεται είναι χώρος πρασίνου...
    Και όμως ζούγκλα..τα πεζοδρόμια γεμάτα χόρτα απ το οικόπεδο. Όλη την χρονιά. Δρόμος που περνάνε συνεχώς παιδιά για να πάνε στο νηπιαγωγείο αλλά και στο 9ο Δημ και 2ο γυμν και λυκειο.
    Έχουμε τηλεφωνήσει κ ακόμη τίποτα. Κύριε Αντιδημαρχε, κύριε προϊστάμενε κάντε και εκεί μια αυτοψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να ξεκινήσετε να νουθετείτε πρώτα τους υποψήφιους δημοτικούς σας συμβούλους που έχουν ακαθάριστα οικόπεδα ζούγκλες ;;; Επιφυλάσσομαι για φωτό …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς επιφύλαξη κύριε. Όλα στην φόρα

      Διαγραφή
    2. Αντί να κάνετε αντιπολίτευση στον Φουντουκίδη με εξυπνάδες να ενεργήσετε όπως λέει ο νόμος. Να τους καλέσετε αυτούς και όποιους άλλους να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους ή να τα καθαρίσετε εσείς ως οφείλετε

      Διαγραφή
  3. Μήπως ρε παιδιά ο Φουντουκιδης βγήκε από παρθενογέννεση; Την εικόνα αυτή που είναι εξευτελιστική για έναν Δήμο, την διαπίστωσε σήμερα εν έτη 2022; Από το 2011 που ο Στάμκος διοικεί γιατί δεν έκανε κάποια δήλωση όχι μόνο για την αισθητική αλλά για την συνολική τραγική εικόνα που επικρατεί στην Πέλλα; Να μάθεις κύριε Στάθη να σπάνεις αυγά πάντοτε και όχι κατά το δοκουν. Στις περασμένες δημοτικές ο Στάμκος και η παρέα του ήταν οι πολιτικοί σου φίλοι και έκανες τα αδύνατα δυνατά να επανεκλεγεί ένας Δήμαρχος ανίκανος και επιζήμιος για του πολίτες. Τώρα που θέλεις να διεκδικησεις τον θώκο, άρχισες να ψελλίζει αναρθρα για την κατάντια που επικρατεί. Μέγα λάθος όταν οι εξετάσεις που δίνεις σέ καθιστούν ανεπαρκή και εσύ να επιμένεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Joker: ο χωρατατζής, ο καλαμπουρτζής, ο γελωτοποιός. Και πράγματι βγάζεις πολύ γέλιο. Για κάτι που δεν ανέδειξε από το 2010 η αντιπολίτευση του Δήμου, εσύ την λες στον Φουντουκίδη που το αναδεικνύει; Και γιατί δεν το είπες εσύ τόσο καιρό ρε γελωτοποιέ με το δήθεν ύφος, που και καλά δεν θέλεις τον Στάμκο;
      Έχεις μάθει ανώνυμα να χτυπάς επώνυμους, τώρα όμως παίζεις με Α εθνική και δεν σε βλέπουμε, θα γίνεσαι ρόμπα συμπαθή γελωτοποιέ

      Διαγραφή
    2. Η αδυναμία να επιχειρηματολογήσεις πολιτικά 1:16 σε καθιστά αδύναμο και ευτελή. Δυστυχώς τις πεπονοφλουδες που νομίζετε ότι ρίχνετε θα τις πατήσετε οι ίδιοι γιατί έχετε ένα γνώρισμα ωσάν αυτό του Στάμκου. Είστε αλλάζοντες, πολιτικά ανυπαρκτοι και οι δικαιολογίες σας είναι φθηνές. Το γιατί η τότε αντιπολίτευση δεν ανέδειξε τις παθογένειες έχει όνομα και κρίθηκε στις εκλογές. Το γιατί η σημερινή αντιπολίτευση δεν κάνει το ίδιο ομοίως. Οι εκλογές φίλε μου δεν κρίνονται με ένα ορμανι χορτα, ούτε με δύο τρεις σκουπιδοτοπους. Η παρουσία και η εν γένει συμπεριφορά ενός υποψηφίου Δημάρχου και αυτή των στελεχών του είναι που παίζει ρόλο. Και μια που ξέρεις από ποδόσφαιρο, Α' Εθνικη ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, είναι και ο ΟΣΦΠ. Εσύ είσαι σίγουρα από Σμύρνη πλευρά γιατί αν ήσουν Πειραιώτης θα είχες άλλη παρουσία και συμπεριφορά. Πιστεύω ότι τώρα να κατάλαβες ποιος από τους δύο μας είναι ο χωρατατζης, ο γελωτοποιος και ο καλαμπουτρζης. Τις απόψεις μου για τον Στάμκο τις γράφω αλλά εσείς ζείτε στην Ινδονησία για να έχετε σαφή εικόνα της καταστροφής που επέφερε στον τόπο. Είστε τα δεκανικια του για να μπορεί να διεκδικήσει εκ νέου τον θώκο. Στον συμπαθή 10:33 που κατάγεται και ζει στο Παρίσι αποκαλώντας με χωριάτη, χαρίζω μόνο συμπάθεια γιατί αυτήν έχει ανάγκη. Καλημέρα σε όλους...

      Διαγραφή
  4. Ο "σοφός" του χωριού ο joker , ο πανταχού παρών και παντογνώστης.
    Ξέρεις εσύ τι έκανε ο Φουντουκιδης και τι όχι...
    Άσε μας άνθρωπε μου, κριτή των πάντων.
    Ο Φουντουκιδης είναι ο επόμενος δήμαρχος είτε το θέλετε είτε όχι ορισμένοι.
    Ευτυχώς ,ο κόσμος της Πέλλας βαρέθηκε την κοροϊδία και την αλαζονεία και γυρίζει σελίδα!
    Άντε γειά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε γενικές γραμμές ο δήμος είναι σε άθλια κατάσταση..κ αυτό δεν το λέει κάποιος υποψήφιος αλλά κάποιος άπλος πολίτης.. πληρώνουμε δημοτικα τέλη για τι πράγμα;για πεζοδρόμια, για την πλατεία που βρωμάει;για τους δρόμους; ντροπή και ντροπή σε όσους κατεβαίνουν με τον νυν δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΑΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΕΝΗ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΤΖΟΚΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥ ΝΕΥΡΑΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΙΠΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ. ΔΙΑΨΕΥΨΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Κ ΜΑΚΡΙΝΟΣ.Ο ΤΖΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΖΟΚΕΡ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΚΕΡ

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΣΥ Ο ΒΛΑΞ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΞ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ?ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΤΖΟΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΜΚΟΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΟΚΕΡ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΠΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΞ?

      Διαγραφή
  7. Πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου, που ήταν στο προεδρείο των δικηγόρων στην Αθήνα και πήγε καλά στις βουλευτικές είναι ανεπαρκής; Τότε να κατέβει ο joker, που έχει κάνει πολλά στη ζωή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαριτωμένη προσέγγιση από τον 9:33 αλλά απλά χαριτωμένη. Αφού αναφέρεις την ιδιότητα του ως Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και μέλος του Προεδρείου των δικηγόρων στην Αθήνα, θα μας εξηγήσεις γιατί μετά από τόσο ντόρο και αντεγκλήσεις κατά την διάρκεια εκείνων των εκλογών παράτησε τους συναδέλφους του για να πολιτευτεί ως βουλευτής; Μετέπειτα συμμετείχε στην διαδικασία των Εθνικών εκλογών και όπως αναφέρεις "πήγε καλά" δηλαδή 4ος με διάφορα, παράτησε την Ν.Δ για να γίνει Δήμαρχος Πέλλας. Η εκτίμηση που έδειξε δηλαδή στους ψηφοφόρους του συναδέλφους δικηγορους καθώς και στους πολίτες της Πέλλας που τον εμπιστεύθηκαν να τους υπηρετήσει που πήγε; Προφανώς και πήγε ταξίδι αναψυχής στο άγνωστο. Τώρα θα περιμένουμε να πολιτευθεί ως σωτήρας για Δήμαρχος και όταν δεν εκλεγεί να μεταπηδήσει σε άλλο αξίωμα να δοκιμάσει την τύχη του. Κατάλαβες τώρα γιατί τον θεωρώ ανεπαρκή κύριε/α; Κατάλαβες γιατί δεν τον θεωρώ ως αξιόπιστη λύση; Όσον αφορά στο ερώτημα σου γιατί δεν "κατεβαίνω" εγώ, η απάντηση μου είναι ότι εγώ δεν κατεβαίνω ποτε. Μόνο ανεβαίνω και μάλιστα δίχως δεκανικια της πλάκας. Είναι δικαίωμα μου να μην με ενδιαφέρει να πολιτεύομαι αλλά επίσης είναι δικαίωμα μου να ασκώ κριτική στα δημόσια πρόσωπα που θέλουν να μας διοικουν. Πρέπει όλοι να μάθουν να δέχονται την κριτική αν και ο συγκεκριμένος ως νέος, ως επιστήμονας, με κοινωνική καταξίωση θα μπορούσε να αποτελέσει μια ιδιαίτερα καλή λύση για την απαλλαγή το τόπου μας από τον πιο ανίκανο Δήμαρχο της χώρας, δηλαδή τον Στάμκο. Κλείνοντας στον πιο κάτω φίλο (10:01) που μου ζητά να ασκήσω κριτική στους αντιπάλους του Στάμκου, θα του πω ότι αν βγάλει την πονηραδα από το μυαλό του και γίνει πιο επιμελής και προσεκτικός θα γνώριζε οτι το έχω κάνει αρκετές φορές. Νομίζω ότι έλυσα όσες απορίες είχατε και να γνωρίζετε όλοι ότι τίποτα δεν γράφω εκ του πονηρού ' η εκ του συμφέροντος και ότι ορισμένοι πρέπει να κατανοήσουν (ξέρουν αυτοί) ότι την ρουφιανια πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο όμως κανείς..

      Διαγραφή
    2. Δεν είπε κανένας ότι δεν ασκείς κριτική στον Στάμκο. Φαίνεσαι να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Αυτό που λένε όλοι είναι ότι στο τέλος «ακυρώνεις» κάθε άλλον υποψήφιο. Άρα στο τέλος τι μένει; Ηθελημένα ή άθελα υπηρετείς το σύστημα που λες ότι πολεμάς.
      Ενώ γράφεις ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση ο Φουντουκίδης, τον κριτικάρεις για μια απόφαση που δεν ξέρεις γιατί την πήρε. Το ότι μετέπειτα βγήκε και είπε ότι σταματά από τα βουλευτικά και πολιτεύομαι στα δημοτικά εγώ ως συνεπή στάση το βλέπω. Ξεκαθάρισε στους ψηφοφόρους τις προθέσεις του για να κάνουν τις επιλογές τους και δεν τους κράτησε ομήρους ως το τέλος.
      Για το εάν εκλεγεί ή όχι, μπορεί να πιστεύεις ή να εύχεσαι ότι θέλεις, προσωπικά όμως σου βάζω και στοίχημα.
      Περιμένω απάντηση στην πρόκληση αυτή…

      Διαγραφή
    3. Τα σχόλια μου νομίζω ότι είναι κατανοητά στον μέσο πολίτη και μάλιστα τόσο ξεκάθαρα που δεν επιδέχονται επεξηγήσεις. Εσύ μπορεί να διαφωνείς αλλά δεν μας εξηγείς με ποια ιδιότητα. Ως ο ίδιος ο Φουντουκιδης; Ως εκπρόσωπος του; Ως συνήγορος του; Ως τι τέλος πάντων. Το πρόβλημα από ότι καταλαβαίνω για σας δεν είναι η ουσία αλλά οι εντυπώσεις. Αν δεν δέχεστε την οποία κριτική του οποιουδήποτε πολίτη του Δήμου, μπορείτε να συνεχίσετε να λειτουργείτε κατ' αυτόν τον τρόπο και όταν "πάτε ταμείο" θα δείτε το αποτέλεσμα. Στοιχήματα να βάζετε μεταξύ σας και όχι με εμένα γιατί με το δημόσιο συμφέρον οι σοβαροί πολιτικοί δεν τζογαρουν. Προσωπικά ούτε εύχομαι αλλά ούτε και θέλω να βγάλω Δήμαρχο όπως εσύ. Αυτό που θέλω -και άθλια με κατηγορείς ως συστημικό- είναι να απαλλαγεί ο τόπος που ζούμε από αυτόν τον επικίνδυνο και αλλαζονα Δήμαρχο που μόνο κακό έχει δώσει στην Πέλλα. Αν εσείς θέλετε να συνεχίσετε με αυτήν την ερασιτεχνική τακτική, πρέπει να γνωρίζετε ότι θα υποστείτε και τις συνέπειες. Αλλάξτε ρότα οσο έχετε ακόμη χρονο γιατί σε λίγο θα είναι to late...

      Διαγραφή
  8. Η γνωστή τακτική του συστήματος είναι ότι «ο Στάμκος δεν κάνει, αλλά και οι άλλοι όλοι είναι ανεπαρκείς». Θα ήθελα έναν σχολιασμό των αντιπάλων του Στάμκου από τον joker για να δούμε τελικά μήπως καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που ζητάς μάλλον πριν τις εκλογές θα γίνει

      Διαγραφή
  9. κυρία Φουντουκίδου γιατί ενθαρύνεται την οικογενειοκρατία το 2022 ? έλεος πια....και το γιό θα έχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες άλλο παραμύθι φίλε. Η Φουντουκίδου από το 2009 δεν είναι βουλευτής.

      Διαγραφή
    2. 10.07 πάλιωσε και δεν έπιασε το παραμύθι. Κάτι άλλο;

      Διαγραφή
  10. Σε αντίστοιχη περίπτωση διπλανού οικοπέδου από την κατοικία μου αφού χρειάστηκε να πάω στην υπεύθυνη της δημοτικής αρχής κ.Σαλονικιδου η απάντηση της ήταν ότι λόγω της οικονομικής κρίσης η απόφαση του Δημάρχου είναι να μην γίνεται η νόμιμη διαδικασία δηλαδή αφού ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου να μην επεμβαίνει ο δήμος για να καθαριστεί το οικόπεδο και να μην πηγαίνουν τα έξοδα που θα κάνει ο δήμος για να καθαριστεί στην εφορία ως χρέος στον οικοπεδούχο.Οταν ζήτησα εγγράφως αυτή την απάντηση μου είπε ότι δεν γίνεται.Τα συμπεράσματα δικά σας. Βέβαια για να είμαι δίκαιος μου ανέφερε ότι τα οικόπεδα που είναι σε αυτή την κατάσταση είναι πολλά στον δήμο και ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς Δήμου λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και μηχανημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.