Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Σημείο αναφοράς το Κολυμβητήριο



Σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή για τους λάτρεις του υγρού στίβου έχει γίνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας, καθώς για πρώτη φορά υπάρχουν τόσα πολλά τμήματα, με την ζήτηση να αυξάνεται συνεχώς. Με εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας (10:00 έως 21:00 τις καθημερινές και 10:00 έως 18:00 τα Σάββατα), εξειδικευμένους προπονητές, ναυαγοσώστες και ανανεωμένο εξοπλισμό, το Κολυμβητήριο παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής το έχει αγκαλιάσει! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι για την φετινή περίοδο έχει πάνω από 1.000 χρήστες!

Εκτός του συνολικού αριθμού, η ποιοτική δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο τα τελευταία χρόνια μπορεί πολύ εύκολα να εκφραστεί με τους εντυπωσιακούς αριθμούς των ωφελούμενων κατά την τρέχουσα περίοδο στα οργανωμένα τμήματα:

Μικρή πισίνα

4 τμήματα εκμάθησης βρεφών (6 μηνών έως 4 ετών)
18 τμήματα εκμάθησης +4 ετών
1 τμήμα αρχάριων ενηλίκων

Μεγάλη πισίνα

8 τμήματα εκμάθησης +7 ετών
1 τμήμα ενηλίκων
2 τμήματα aqua aerobic

Με την λήξη της φετινής περιόδου θα αρχίσουν οι εργασίες από το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα και να δώσουν τη δυνατότητα λειτουργίας του χώρου και κατά τους χειμερινούς μήνες.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.