Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kαραμανλής: Χωρίς διόδια ο δρόμος Θεσσαλονίκη – Έδεσσα



«Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού υποδομών και ό,τι έχουμε δεσμευτεί για την πόλη και τη Μακεδονία μας, ισχύει στο ακέραιο. Με το Μετρό που επιτέλους ολοκληρώνεται, αλλά και με σημαντικά έργα οδικά, σιδηροδρομικά, αντιπλημμυρικά, καθώς και κτιριακών υποδομών, η Θεσσαλονίκη, πλέον  γίνεται η  πρωτεύουσα της νοτιοανατολικής Ευρώπης, η πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Ένας σύγχρονος κόμβος μεταφορών και υποδομών», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μακεδονία ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής. Για το δρόμο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας ανέφερε:

Αλλά τα οδικά έργα στην περιοχή δεν σταματούν, αφού όπως είπε ο κ. Καραμανλής μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης και το Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και μάλιστα η Διυπουργική Επιτροπή Έργων ΣΔΙΤ ήδη άναψε το πράσινο φως για το διαγωνισμό.

«Πρόκειται γiα ένα έργο με ενδεικτικό προϋπολογισμό 358,8 εκατομμυρίων συν ΦΠΑ, μήκους 80 χιλιομέτρων, με 3 έτη κατασκευαστική περίοδο και 27 έτη περίοδο λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης της υποδομής. Και δεν θα προβλέπονται διόδια», σημείωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «δεν έχουμε ιδεολογικές εμμονές, διότι θέλουμε τα έργα να γίνονται γρήγορα, με ασφάλεια και με χαμηλό κόστος. Δεν διστάσαμε και ούτε θα διστάσουμε να συνεργαστούμε με ιδιώτες προκειμένου να επιταχύνουμε τις διαδικασίες ή και να ξεμπλοκάρουμε έργα. Η εξυπηρέτηση των πολιτών και η πραγματοποίηση των έργων, ναι είναι αυτοσκοπός για εμάς».





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Ναι, ναι ξέρουμε έχει εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας του εξηγήσει κάποιος ότι τα 30 χρόνια (27+3) ήδη έχουν περάσει. Δεν έχουν όλοι κοντή μνήμη. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία φωτογραφία βάλατε, θα νομίζει κανείς ότι είμαστε σε κανένα καντόνι της Ελβετίας. Που να βάλει διόδια; Σε δρόμο με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση, χωρίς διάζωμα στη μέση και εκατοντάδες τρύπες αριστερά δεξιά για να μπανοβγαίνουν οι αγρότες στα χωράφια τους; Σε δρόμο που μέχρι τώρα στα τμήματα που γίναν έχει φανάρια σε 3 σημεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΔΗΛΩΣΕ:
    ...και τη Μακεδονία μας....
    ΤΟΝ ΤΖΙ ΤΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ;
    ...και 27 έτη περίοδο λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης της υποδομής....
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ;
    ΕΔΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 358 + ΦΠΑ;
    ΤΟ ΦΥΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ.
    ΓΙΑ 10ΑΡΙΚΑΚΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαιοι ξυδακι, χαχαχα ΥΓ. Συγνώμη ξέχασα η ντορκα μας γέμισε φουγαρα

      Διαγραφή
  5. Ξέρω πονάει αδέλφια,αλλά ο δρόμος θα γίνει επί Μητσοτάκη.Τώρα βρείτε κανένα άλλο παραμύθι για τον Κούλη.
    Βέβαια δεν συγκρίνεται με τον τεράστιο Ζήκο και την ακόμη μεγαλύτερη ψευτόΘοδώρα αλλά και αυτός(Κούλης) κάτι έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δρόμος ήταν να γίνει το 1996-99 τα σχέδια είχαν βγει αλλά το έργο πάγωσε και τα λεφτά πήγαν στην Αθήνα για τους ολυμπιακούς, εγώ δούλευα στην εταιρεία που το είχε αναλάβει.

      Διαγραφή
    2. Να τον χαίρεσαι. Παρόν για γαμπρό.

      Διαγραφή
    3. Όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει Μητσοτάκης, τώρα, επί ποιού Μητσοτάκη θα γίνει ?ο Θεός να βάλει το χέρι του

      Διαγραφή
  6. Χίλιες φορές να γίνει σωστός δρόμος και να πληρώνεις διόδια.
    Βγείτε και κάποτε από τα καβούκια σας και δείτε το γίνεται παραπέρα.
    Δείτε το κομμάτι Θεσσαλονίκη - Μάλγαρα που ανήκει στο δημόσιο,μέχρι να πιάσεις τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.
    Μέρα με την νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδη τη εκανε ο (κουλης) εκλεισε δυο χρονια το κοσμο μεσα εκλεισε ενα χρονο τα μαγαζια τα καθαρισε τελειος ηρθε και η ρήτρα τρομάρας αυτο εκανε ο κουλης ,α και 31,000 νεκρους αποδιαφορες αρρώστιες που βαφτίζοντας covit 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά πανίβλακα,δουλειά δεν έχεις;;;;

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να έχεις πολύ μυαλό τελικά εσύ. Η αχιβάδα μπροστά σου ωχρια

      Διαγραφή
    3. Τι αχιβάδα,τι αμοιβάδα ,τι βούρτσα τι .....μπετόβλακας.

      Διαγραφή
  8. Αυτη τη στιγμη η χιλιομετρικη αποσταση Εδεσσα-Θεσ/νικη ειναι 89 χιλιομετρα και ετσι ξεροσφυρι οπως μας το ριχνει ο υπουργο μας πιανει μια ζαλαδα.Ας βαλει μια φοτο επι χαρτου να στανιαρουμε και να μας λυθει η απορια με ποιον τροπο τα 89 σημερινα χιλιομετρα αποστασης θα γινουν 80 οταν και αν με το καλο ολοκληρωθει.....ουτε ο Α'ι'νστα'ι'ν δεν θα μπορουσε να κανει αυτη την εκτιμηση.Ευγε κυριε υπουργε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.