Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαμός στο Twitter για τον ΕΟΔΥ και το νέο τρόπο ανακοίνωσης των κρουσμάτων



Χαμός επικρατεί στο Twitter μετά την πρώτη εβδομαδιαία έκθεση επιτήρησης κοροναϊού, που εξέδωσε σήμερα 12 Ιουλίου ο ΕΟΔΥ και αποτελεί την πρώτη ενημέρωση τέτοιου τύπου, καθώς σταματούν από εδώ και πέρα οι ημερήσιες.

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ αναφέρεται ότι καταγράφηκαν 13.623 κρούσματα κοροναϊού ανά εκατομμύριο πληθυσμού, με τα υπόλοιπα στοιχεία για τους θανάτους και τους διασωληνωμένους να αφορούν στην «εβδομάδα αναφοράς», όπως σημειώνεται.

Χαμός στο Twitter
Αυτό σημαίνει πως δεν είναι εύκολο για κάποιον να καταλάβει πόσα κρούσματα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα ανά ημέρα και πόσοι θάνατοι από κοροναϊό έχουν καταγραφεί την τελευταία εβδομάδα.

Ήδη, οι χρήστες του Twitter έχουν αναρτήσει δεκάδες σχόλια κατά του ΕΟΔΥ για τη νέα μορφή ενημερώσεων της πορείας του ιού στη χώρα μας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.