Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα η νεκροψία του 15χρονου από τη Σκύδρα – Πώς συνέβη η τραγωδία στα Φλογητά



Θλίψη στη Σκύδρα μετά το σοκ από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου αγοριού χθες το πρωί στην παραλία των Νέων Φλογητών, στη Χαλκιδική.

Ο άτυχος 15χρονος είχε πάει με φίλους και τον ξάδελφό του για μπάνιο στην παραλία. Ο ξάδερφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν. Όταν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα τον πλησίασε και είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα. Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

Ο πατέρας του παιδιού στο Λιποχώρι Σκύδρας κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παιδιού του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του έφηβου αγοριού.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό περιστατικό

“Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης”.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.