Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλκιδική: Πνιγμό «δείχνει» η νεκροψία του 15χρονου από το Λιποχώρι Σκύδρας - Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο από την αρμόδια ιατροδικαστή η νεκροψία – νεκροτομή του 15χρονου, που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στα Νέα Φλογητά στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροψία “έδειξε” ότι ο άτυχος έφηβος χάθηκε από πνιγμό, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν και ιστολογικές εξετάσεις στον οργανισμό του.

Η κυριακάτικη εξόρμηση στη θάλασσα κατέληξε τραγωδία για την παρέα των εφήβων, που είδαν τον φίλο τους να σβήνει μπροστά στα μάτια τους, ενώ κολυμπούσε. Συγκλονισμένοι οι λουόμενοι, αλλά και ο ναυαγοσώστης που υπήρχε στην περιοχή έτρεξαν, έβγαλαν το αγόρι από τη θάλασσα και άρχισαν να του κάνουν μαλάξεις, ενώ έγινε προσπάθεια να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό για το τραγικό περιστατικό:

“Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης”.

Οι γονείς του ζητούν να δοθούν απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.