Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη στον κόσμο η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου από την Πέλλα στα 200μ γυναικών Κ20



Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου από την Πέλλα είναι η 5η καλύτερη αθλήτρια παγκοσμίως στα 200 μ. γυναικών Κ20, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στο Κάλι της Κολομβίας.

Τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον τελικό των 200μ γυναικών Κ20 με επίδοση 23.42, στο Κάλι της Κολομβίας όπου διεξάγεται το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Για άλλη μια φορά η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου απέδειξε ότι είναι αθλήτρια αγώνων και ξέρει να αγωνίζεται για να πετύχει ότι καλύτερο. Στο Κάλι αγωνίστηκε στα 100μ και στα 200μ κάνοντας πέντε κούρσες υψηλών απαιτήσεων και συναγωνισμού. Στα 100μ έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα 200μ.
Λίγο πριν τον τελικό της, ξέσπασε -πάλι- μπόρα στο… τροπικό Κάλι και οι αγώνες διακόπηκαν για περίπου μία ώρα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις αθλήτριες. Η εκκίνηση ήταν προγραμματισμένη να δοθεί στις 00:30 και τελικά δόθηκε στις 01:35. Όμως όπως αποδείχτηκε ούτε η καθυστέρηση, ούτε η βροχή επηρέασε την Εμμανουηλίδου η οποία έδωσε για μια ακόμη φορά τον καλύτερό της εαυτό και τερμάτισε στην πέμπτη θέση με επίδοση 23.42.
Η Τζαμαϊκά έκανε το 1-3 κατακτώντας με την Μπριάνα Λίστον το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 22.65 και την Αλένα Ριντ το χάλκινο με 22.95. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γιούλια Τζέιμσον από τις ΗΠΑ με 22.77. Οι τρεις πρώτες με χρόνους κάτω από 23”



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.