Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΕΠΟΠ 2022Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με τα μόρια και τη βαθμολογία των υποψηφίων ΕΠΟΠ 2022 κατά ειδικότητα.
Το ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ότι στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα, ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση κατά ειδικότητα των υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ.
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ 2022 μπορούν να ασκήσουν προσφυγή κατά της βαθμολογίας μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπως παρακάτω (σσ όπου [at]= @ και χωρίς κενά):
Για τον Στρατό Ξηράς: katataxi [at] army.gr
Για το Πολεμικό Ναυτικό: epop [at] navy.mil.gr
Για την Πολεμική Αεροπορία: epitropes [at] haf.gr
Για το Κοινό Νομικό Σώμα: geetha_dsl [at] stratologia.gr

Όσοι υποψήφιοι που θα ασκήσουν προσφυγή απαιτείται να συμπληρώσουν στο ηλεκτρονικό μήνυμα της προσφυγής τους, εκτός από τις αντιρρήσεις τους και τα παρακάτω στοιχεία:

α. Ονοματεπώνυμο
β. Πατρώνυμο
γ. Αριθμό αίτησης υποψήφιου ΕΠ.ΟΠ.
δ. Ειδικότητα υποψήφιου ΕΠ.ΟΠ.

Ποια είναι η διαδικασία μέχρι τα τελικά αποτελέσματα
Σύμφωνα με τη προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης των ΕΠΟΠ, σε κάθε Γενικό Επιτελείο (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμικής Αεροπορία) έχει συγκροτηθεί το Συμβούλιο Επιλογής ΕΠΟΠ και οι Επιτροπές Ελέγχου Δικαιολογητικών, Επιλογής Υποψηφίων και Ψυχοτεχνικών Εξετάσεων και Αθλητικών Δοκιμασιών.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού πρόσληψης ΕΠΟΠ για τον Στρατό, το Ναυτικό και την Αεροπορία θα ανακοινωθούν μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων (ψυχοτεχνικά, αθλητικά).

Διαβάστε τη Διαδικασίας Επιλογής μέχρι τα Τελικά Αποτελέσματα εδώ
Οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ μπορούν να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη για τη βαθμολογία τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς τους κωδικούς Taxisnet, μέσω των παρακάτω ηλεκτρονικών διευθύνσεων:Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.