Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κλίμα οδύνης κηδεύεται σήμερα η 21χρονη φοιτήτρια με καταγωγή από το Δυτικό που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο



Σε κλίμα οδύνης κηδεύεται σήμερα στις 11.00 το πρωί, στη Σωζόπολη Χαλκιδικής, η 21χρονη φοιτήτρια με καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας της) από το Δυτικό Πέλλας, η οποία έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, στο 20ο χλμ Ιτέας-Αντιρρίου, κοντά στο Γαλαξίδι. 

Στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα έχασε την ζωή του ακόμη ένας νέος άνθρωπος, ένας 24χρονος, ο οποίος μαζί με την συντοπίτισσά μας, που σπούδαζε στο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα, γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση λίγο μετά τις τις 6.00 το πρωί, με ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο οδηγός στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα νεκρό σκυλί εξετράπη της πορείας του και το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να χάσουν την ζωή τους ακαριαία.

Η Εξόδιος Ακολουθία της 21χρονης Βιργινίας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα, στη Σωζόπολη Χαλκιδικής (φωτο). 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα τους πολύ κουράγιο να δίνει στις οικογένειες τους και στους φίλους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.