Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε νέα ποδηλατική ''περιπέτεια'' 2.500 χιλιομέτρων ο 74χρονος Γιάννης Ουζουνίδης από την Κρ. Βρύση!



Τον τρίτο ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας μέσα στο 2022 ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο 74χρονος Γιάννης Ουζουνίδης από την Κρύα Βρύση!
Ο γνωστός ποδηλάτης, αφού ολοκλήρωσε τον περασμένο Μάιο τον 21ο ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας, ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή για ένα ακόμη ποδηλατικό ταξίδι διανύοντας περίπου 2.500 χιλιόμετρα
Ο Γιάννης Ουζουνίδης, όπως δηλώνει στην Η.Ε. karatzova.com, αυτή τη φορά θα διανύσει συνολικά 2.500 χιλιόμετρα φθάνοντας μέχρι την Αρχαία Ολυμπία, σε μια διαδρομή πολύ όμορφη αλλά με αρκετές δυσκολίες. Συγκεκριμένα θα κάνει τον γύρο της Ηπειρωτικής Ελλάδας όπως π.χ. Νεστόριο, Καστοριά, Ιωάννινα, Κόνιτσα, στη συνέχεια θα διασχίσει την Μαγνησία, τον Βόλο, το Πήλιο και θα φθάσει μέχρι την Αρχαία Ολυμπία για να επιστρέψει στην Κρύα Βρύση από όπου θα ξεκινήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διακεκριμένος -και καταγεγραμμένος 3 φορές στο βιβλίο Γκίνες- ποδηλάτης πραγματοποίησε την Άνοιξη που μας πέρασε μέσα σε 15 ημέρες τον 21ο προσωπικό γύρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο μιας διαδρομής συνολικά 3.000 χλμ., στην οποία τον συνόδευε, καταγράφοντάς τον σε κάμερα, ο γνωστός δημοσιογράφος- ερευνητής Νίκος Ασλανίδης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.