Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Ανοιχτή γιορτή'' για την Βέροια το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου ΒέροιαςΜε συμμετοχές από δεκαοκτώ (18) Πολιτιστικούς Συλλόγους της Βέροιας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του δήμου ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Βέροιας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Βέροιας, η πλούσια παράδοση του τόπου που παραμένει αναλλοίωτη και η διατήρηση της πολύτιμης κληρονομιάς μας θα φέρει κοντά χορευτές και συγκροτήματα με στόχο η Βέροια να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά σε έναν κύκλο, με θησαυρούς του παρελθόντος.

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΒΕΡΟΙΑ

Παρέλαση Χορευτικών Συλλόγων από την Πλατεία Δημαρχείου έως την Πλατεία Ωρολογίου και εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων στην Πλατεία Ωρολογίου.

• 19:30 μ.μ. Άφιξη συλλόγων στην Πλατεία Δημαρχείου

• 20:30 μ.μ. Παρέλαση Συλλόγων από την Πλατεία Δημαρχείου έως την Πλατεία Ωρολογίου

• 21:00 μ.μ. Λήξη παρέλασης και έναρξη χορευτικών συγκροτημάτων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΤΡΙΛΟΦΟΣ

• 20:30 μ.μ. Άφιξη συλλόγων

• 21:00 μ.μ. Έναρξη Χορευτικών συγκροτημάτων

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΝΗΜΑΤΑ)

• 20:30 μ.μ. Άφιξη συλλόγων

• 21:00 μ.μ. Έναρξη χορευτικών συγκροτημάτων

• 23:00 μ.μ. Τελετή λήξης Φεστιβάλ

«Στόχος του Φεστιβάλ είναι να μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά τη σημασία της παράδοσης, μία διαχρονική αξία η οποία διαμόρφωσε τα διακριτικά στοιχεία της περιοχής μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» σημειώνει ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.