Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμβαση εισαγγελέα για την καταγγελία περί κακοποίησης σε νοσοκομείο του 98χρονου πατέρα του Ν. Ασλανίδη



Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η καταγγελία περί κακοποίησης 98χρονου ασθενή, πατέρα του Γιαννιτσιώτη δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξεταστεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας. Παράλληλα, ζητά να προσκομιστεί η έκθεση του επιθεωρητή υγείας και να ερευνηθεί αν έχει γίνει ΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης κατήγγειλε πως νοσοκόμες έδεσαν με γάζες τα χέρια του υπερήλικα πατέρα του, σημειώνοντας πως μάλιστα έφερε μώλωπες.

Από την πλευρά του το νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" απάντησε πως ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, προσθέτοντας πως ο ασθενής ήταν ανήσυχος και ότι το να δένονται με ατραυματικούς ιμάντες τα χέρια των ασθενών είναι συνήθης πρακτική για τη δική τους προστασία.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.